Toimituskulut ja -ajat

Toimituksista SuomessaSmoovall laskuttaa €3,99 kaikista alle €20 tilauksista. Vähintään €20 tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Lähetämme tilaukset GLS:n kautta.

Suomessa tehtyjen tilausten toimitusajat löytyvät alla olevasta taulukosta. Huomaa: toimitusajat perustuvat jakelukumppaniemme antamaan arvioon. Kansalliset vapaapäivät, lakot ja muut odottamattomat tapahtumat voivat aiheuttaa viivästymisiä.

Suomi
Tilaa ennen: Arvioitu toimituspäivä:
Monday 21:00 Thursday
Tuesday 21:00 Friday
Wednesday 21:00 Monday
Thursday 21:00 Tuesday
Friday 21:00 Wednesday

Maksu

Verkkokaupassamme tehdyille ostoksille on useita maksutapoja. Mistään näistä maksutavoista ei veloiteta lisämaksuja.

 • luottokortti
 • PayPal

Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

Olemme varmoja, että Smoovall Skin Contact Spray täyttää odotuksesi. Siksi tarjoamme 7 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa, että jos olet käyttänyt Smoovallia ohjeiden mukaan (katso käyttöehtojemme osa 1), mutta koet silti kipeää hankausta, hyvitämme sinulle mielellämme maksamasi summan kokonaisuudessaan (mukaan lukien mahdolliset toimituskulut). Pyrimme tekemään tämän 48 tunnin kuluessa pyyntösi käsittelystä.

Käyttöehdot

1. . Olet käyttänyt Smoovallia estämään hankautumista seuraavilla alueilla:
a. reisien välissä (syy: ihon hankautuminen reisien välissä)
b. nivusalueella (syy: ihon hankautuminen ihoa tai satulaa, alusvaatteita tai shortseja vasten)
c. kainalot (syy: olkavarren hankautuminen kainaloa vasten)
d. rintakehä (syy: pulssimittari, urheilurintaliivit tai vastaava vaatekappale hankaa rintakehää vasten)
e. kaula (syy: urheilurintaliivit tai muu vaatekappale hankaa kaulaa vasten)
f. vatsa (syy: ihon hankautuminen ihoa tai kangasta vasten)

2. Pyydät rahojasi takaisin 7 päivän kuluessa tilauksen käsittelystä (tämä on päivä, jolloin sait tilauksesi seurantakoodin sisältävän sähköpostiviestin). Lähetä pyyntösi alla olevalla lomakkeella.

3. Kun olemme saaneet pyyntösi, tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse. Miksi? Koska asiakaspalaute on ainoa tapa, jolla voimme varmistaa Smoovallin jatkuvan kehittämisen. Puhelu kestää vain 2–5 minuuttia. Olemme erityisen kiinnostuneita kuulemaan, miten käytit Smoovall Skin Contact Spray -suihketta sekä missä olosuhteissa ja minkä aktiviteetin aikana käytit sitä.

4. Puhelumme jälkeen pyrimme palauttamaan maksusi 24 tunnin kuluessa. Jotta tästä aiheutuisi sinulle mahdollisimman vähän vaivaa, teemme parhaamme ottaaksemme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta.


  Palautukset (muut kuin rahat takaisin -vaatimukset)

  Palautuslähetykset ovat ostajan vastuulla. Tämä tarkoittaa, että Smoovall ei ole millään tavalla vastuussa palautettujen tuotteiden vaurioista tai menetyksistä. Pyydä aina postipalveluasi antamaan seurantakoodi ja säilytä koodi turvallisessa paikassa.

  Ehdot
  1. Sinulla on 14 päivää aikaa ilmoittaa haluavasi palauttaa tuotteita. 14 päivän ajanjakso alkaa siitä hetkestä, kun vastaanotat tilauksen seurantakoodin sähköpostitse. Sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote/tuotteet meille siitä päivästä, jolloin ilmoitit palautuksestasi.

  2. Smoovall Skin Contact Spray on käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Tuotteen sinetti ei saa olla rikki. Jos vain mahdollista, pyydämme sinua liittämään laskun (tai sen kopion) mukaan palautukseen.

  Nopean ja asianmukaisen vastauksen varmistamiseksi on tärkeää, että ilmoitat palautuksestasi
  i) alla olevalla lomakkeella
  ii) alla olevalla digitaalisella lomakkeella tai
  iii) napauttamalla Palauspyyntö Oma tili -osiossa.

  Lataa palautuslomake

   Oma tili

   Löydät Oma tili -kohdan täältä. Tilauksen tekeminen on helpointa omalta tililtäsi. Nimesi ja osoitteesi tallennetaan automaattisesti, ja voit pyytää palautusta tai seurata tilaustasi verkossa.

   Eikö sinulla ole vielä tiliä? Voit rekisteröidä tilin ilman mitään velvoitteita. Napauta tästä.

   Onko sinulla jo tili, mutta unohdit salasanasi? Salasanan nollaamiseen tarvitaan vain yksi napautus. Saat linkin sähköpostitse, niin voit luoda uuden salasanan. Napauta tästä.

   Ota yhteyttä

   Onko sinulla kysyttävää tai ehdotettavaa tai haluatko jutella muuten vaan? Ota meihin yhteyttä täältä

   Jos olet tyytymätön johonkin, toivomme, että otat ensin yhteyttä meihin. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen hi@smoovall.com. Jos tämä ei johda tyydyttävään ratkaisuun, voit pyytää välimiesmenettelyä Stichting WebwinkelKeurin kautta. 15.2.2016 alkaen EU:n alueella asuvat kuluttajat ovat voineet käyttää riidan ratkaisemiseksi myös ODR-foorumia (Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi). ODR-foorumin löydät täältä: http://ec.europa.eu/odr. Jos valitustasi ei käsitellä muualla, voit esittää valituksen kyseisellä EU:n foorumilla.

   Usein kysytyt kysymykset

   Mistä voin tilata Smoovall Skin Contact Sprayn?
   Täältä, tältä ihanalta verkkosivustolta . Koska tuotemerkkimme on uusi, haluamme myydä suihkettamme suoraan faneille. Tämä tarkoittaa, että voimme säilyttää etulyöntiasemamme ja jatkaa yhteistyötä faniemme kanssa Skin Contact Sprayn optimoimiseksi.

   Soveltuuko Smoovall Skin Contact Spray kaikille ihotyypeille?
   Kyllä, Smoovall Skin Contact Spray soveltuu kaikille ihotyypeille. Jos sinulla on allergioita tai erittäin herkkä iho, suosittelemme, että otat yhteyttä ihotautilääkäriisi tai lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä. Tuotteen ainesosaluettelon löydät UKK-osiosta. Jos koet ihoärsytystä Smoovall Skin Contact Spray -suihkeen käytön jälkeen, ota aina yhteyttä lääkäriin. Ilmoitathan myös meille asiasta, jotta voimme jatkaa oppimista ja tuotteemme kehittämistä.

   Kuinka käytän Smoovall Skin Contact Spray -suihketta?

   1. Päätä ensin, mitä ihosi kohtaa haluat suojata Smoovall Skin Contact Spray -suihkeella
   2. Parhaat tulokset saat, kun ravistelet pulloa ennen käyttöä.
   3. Suihkuta tuotetta haluamallesi kohdalle ihoa. Suosittelemme suihkuttamista 2–3 sekuntia per levityskerta, mutta voit suihkuttaa tuotetta halutessasi hieman enemmän tai hieman vähemmän. Huomaa: pidä suihkepulloa mahdollisimman suorassa asennossa, sillä muutoin se voi tukkeutua. Yritätkö suihkuttaa Smoovallia vaikeasti saavutettaville alueille (nivuset, reidet)? Tuotteen suihkuttaminen on helpompaa, jos istut ja pidät pulloa pystysuorassa.
   4. Tärkeää: varmista, että ravistat pulloa hyvin jokaisen levityskerran välissä (vasen jalka – ravistus – oikea jalka jne.).
   5. Nauti!

   Pitääkö minun hieroa Skin Contact Spray ihooni sen suihkuttamisen jälkeen?
   Ei. Kehitimme Smoovallin niin, että voit käyttää sitä ilman, että kädet likaantuvat. Suihkuta sitä vain ihollesi, ja valmista tuli. Kätevää!

   Mitä ainesosia Smoovall Skin Contact Spray sisältää?
   Butaani, isobutaani, propaani, alkoholidinaatti, isoheksadekaani, isopropyylimyristaatti, C12-15-alkyylibentsoaatti, aloe vera -jauhe, vesi, allantoiini, silkkijauhe (Serica), Solanum Tuberosum (peruna) tärkkelys, alumiinikloorihydraatti, aluminiinioktenyylisukkinaattitärkkelys, mentyylilaktaatti, trimetyylipentaanidioli-/adipiinihappo-/glyseriini-polymeeri, hajuste.

   Kuinka tiedän, että olen käyttänyt tarpeeksi suihketta?
   Suosittelemme suihkuttamista 2–3 sekunnin ajan kutakin ihon osiota kohti (vinkki: sekunnit voi laskea vaikkapa 21… 22…). Suihke kuivuu ja tarjoaa suojaa 10–30 sekunnissa Rapid Dry & Active -teknologian ansiosta. Jos ihosi on edelleen märkä 30 sekunnin kuluttua, suihkuttelit todennäköisesti vähän liikaa. Ei hätää. Odota vain hiukan kauemmin, kunnes suihke kuivuu.

   Onko SmoovallSkin Contact Spray vedenkestävä?
   Tuotteen tämänhetkinen kaava on sateenpitävä, mutta ei vedenkestävä. Jos siis otat suihkun tai menet uimaan suihkutettuasi Smoovallia ihollesi, tuote ei enää tehoa ja sinun täytyy lisätä sitä uudelleen.

   Onko Smoovall hypoallergeeninen?
   Kyllä! Suihkeessa käytetty hajuste on vapaa allergeeneista.

   Tuotteen lisäämisen jälkeen ihoni tuntuu edelleen nihkeältä. Onko tämä normaalia?
   Tuotteemme on kyllä ässä, mutta valitettavasti (tai ehkä onneksi) mekään emme pysty ihmeisiin. Kun kaksi kehon osaa tulevat läheiseen kontaktiin, ei Smoovall suihkekaan pysty juurikaan viilentämään oloa. Siksi iho saattaa tuntua nihkeältä vielä tuotteen lisäämisen jälkeen. Mutta kunhan olet suihkuttanut tuotetta ihollesi tarpeeksi, Smoovall pitää kyllä kitkan kurissa ja hankaumat poissa useiden tuntien ajan.