Olemme tuottaneet vallankumouksellisen suihkeen, jonka avulla voit päästä eroon epämukavasta ihon hankautumisen aiheuttamasta ihoärsytyksestä ja elää iloisempaa ja mukavampaa elämää!

Haluatko lähettää meille viestin?

Ihoärsytys on yleinen ongelma, ja se johtuu yleensä vaatteiden tai ihon hankautumisesta ihoon. Lisäksi monet ihmiset pitävät hankautumisesta aiheutuvaa ihoärsytystä kiellettynä aiheena, koska se yhdistetään virheellisesti ylipainoon. Tämä on kuitenkin hölynpölyä!

Kehitimme Smoovallin, koska kuten sinäkin, myös me olemme kokeilleet monia ns. ratkaisuja tähän ongelmaan. Olemme käyttäneet shortseja hameiden alla, teipanneet nännejä ja muita herkkiä kohtia (tämä ei ole vitsi!) ja levittäneet vaseliinia ja talkkia vähän joka puolelle. Me olemme kokeilleet aivan kaikkea. Jotkut erityisesti tähän ongelmaan suunnitellut netistä tilattavat voiteet olivat OK, mutta eivät huippuhyviä (ja ne olivat kalliita). Uskoimme pystyvämme itse parempaan. Joten koska käyttäjäystävällisiä tuotteita ei ollut saatavana, päätimme kehittää yksinkertaisen tuotteen eli Smoovall Skin Contact Sprayn. Tuotetta on helppo käyttää, sinun ei tarvitse liata käsiäsi, yksi käyttökerta toimii jopa 4 tuntia, ja tuote on näkymätön iholla. Suihkuta ja olet valmis. Smoovall on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat yksinkertaisesti tehdä erilaisia asioita ja pysyä aktiivisina ilman epämukavia tuntemuksia.

Toivomme, että olemme onnistuneet kehittämään tuotteen, joka todella toimii. Onko sinulla ehdotuksia tai haluatko vain kertoa meille, mitä mieltä olet Smoovallista? Otamme mielellämme vastaan palautetta. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen hi@smoovall.com